Woninganalyse

In de huidige context hangt er best een prijskaartje aan onze energie. Het spreekt voor zich dat we ons geld niet graag aan ramen en deuren buiten gooien. Toch doen we dat. Letterlijk. Veel woningen zijn namelijk niet voldoende luchtdicht of geoptimaliseerd, waardoor je vaak meer betaalt dan nodig.

Ontdek hoeveel energie/geld jij kan besparen

Aan de hand van een woninganalyse brengen we jouw gebouwconstructie in kaart, alsook de aanwezige technieken en afgiftesystemen zoals radiatoren, kachels en vloerverwarming. Op basis van deze woninganalyse kunnen we een goede inschatting maken van jouw mogelijke energiewinst, in functie van het te spenderen budget. ‘Dit gaat me meteen een hoop geld kosten’, denk je? Niet noodzakelijk. Dankzij een efficiënt plan van aanpak spreiden we de kosten over een langere periode, maar kunnen we de energiefactuur op korte termijn toch positief beïnvloeden.

Wat mag ik verwachten?

Klaar om jouw woning te optimaliseren? Of heb je plannen om binnenkort jouw woning te verkopen? Onze adviseur plant graag een adviesgesprek ter plaatse in. Aan de hand van dit plaatsbezoek krijgt de adviseur onmiddelijk een goed beeld van jouw woonconstructie, waardoor we meteen al enkele tips en tricks meegeven om de woning energiezuiniger te maken.

Na analyse van de mogelijke verbeterpunten en voorcalculatie, kunnen we een goede inschatting maken van de mogelijke energiewinst. Je ontvangt een duidelijk rapport met onze aanbevelingen, op maat van jouw woning.

Waarin zou je kunnen investeren?
Hoe rendabel is deze investering?
Wat zijn de voor- en nadelen van deze opties?

Geen verplichtingen. Enkel neutraal advies om minder waardeverlies te creëren en meer over te houden van je energiefactuur. Als onafhankelijke partij blijven we neutraal, maar adviseren we je graag als het aankomt op potentiële besparingen. Energiegewijs en budgettair.