Projectontwikkelaar

“Een goede samenwerking tussen jou, als projectontwikkelaar, en ons, als adviespartner, brengt heel wat ontzorging met zich mee. Als onafhankelijke vakspecialist brengen we meteen een eerste rendementsadvies uit a.d.h.v. het door jou ingediende ontwerp. Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling, hebben we heel wat kennis en ervaring opgedaan die we graag met jou als ontwikkelaar delen om het project te optimaliseren. We houden nauwgezet de wijzigende wetgeving in het oog, om zo proactief te kunnen adviseren naar toekomstige projecten toe.

Bij nieuwe projecten die casco verkocht worden, nemen we contact op met de nieuwe eindgebruiker om eveneens een correct overdrachtsdocument op te kunnen stellen.
Zie ons als jouw onafhankelijke side kick, die je bij de verschillende fasen van de projectontwikkeling te raad staat. “

Een juiste rendementsberekening kan het rendement van je project aanzienlijk vergroten. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten we als adviesbureau dat een externe neutrale, kritische blik op het projectontwerp heel wat verbeterpunten aan het licht kan brengen.

Waar zit er ruimte voor optimalisatie?
Hoe kunnen de isolatiewaarden beter?
Is er een manier om het comfort van het gebouw nog omhoog te trekken?

Een tweede paar ogen en vakkundig advies kunnen zowel voor jou, als voor de eindklant voordelig zijn. Jouw business krijgt een boost, de eindklant mag rekenen op een upgrade. We’re in for the win-win.

Hoe verloopt onze samenwerking?