Installateur

Naast de officiële meting van het ventilatiesysteem, zijn wij als adviesbureau ook bevoegd om de inregeling van de installatie correct uit te voeren. Handig! Zo hoef jij als installateur geen bijscholing te hebben gevolgd én bespaar je tijd.

Alsook stellen we warmteverliesberekeningen op en voorzien we de correcte stavingsstukken voor jouw dossier. Dit stelt jou als installateur in staat om een nauwkeurigere offerte op te maken, waarbij ook jouw eigen kennis/advies meer onderbouwd wordt. Door deze warmteverliesberekening kan je namelijk de eindklant correctere en precieze aanbevelingen doen bij het kiezen van een gepaste warmtepomp. Zo verloopt alles meteen juist van de eerste keer, zijn er achteraf geen problemen voorzien en beperk je de kosten.

Laat ons duidelijk zijn. Jij houdt jouw project en installatie zelf in handen. Als neutrale en onafhankelijke partner ondersteunen we jou bij het maken van cruciale keuzes en zorgen we er samen voor dat zowel installateur als klant kunnen terugkijken op een goede samenwerking.

Hoe verloopt onze samenwerking?

We starten, in opdracht van jou als installateur, met een warmteverliesberekening. Werken we al met jou samen? Dan is een face-to-face gesprek niet meer nodig en kunnen we meteen overgaan tot de berekening.

Is het de eerste keer dat je met ons samenwerkt? Dan zitten we graag, vooraleer we van start gaan, in opdracht van jou als installateur nog even samen om het project te bespreken.